فیله مینیون با قارچ، یکی از معروفترین بشقاب های فرانسوی تهیه شده از فیله گوساله است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز

فیله گوساله: 500 گرم
قارچ (اسلایس شده): 30 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): 40 گرم
پنیر خامه ای: 50 گرم
سیر: 2 حبه
رزماری: 2 شاخه کوچک
ترخون (خردشده): 3 شاخه
خردل دیژون: یک دوم ق چ
روغن زیتون: 60 میلی لیتر
نمک دریا و فلفل سیاه: به میزان لازم

خوشمزه ترین مزه ها فیله ,فیله گوساله ,فیله مینیون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قالی ایرانی دانلود آهنگ top art مشاوره تحصیلی ناین مدیا | NINE MEDIA ماشین سازی آریا آبکاری آلومینیوم و رنگ پودری (الکترواستاتیک) کرج.محمدشهر