فیله مینیون با قارچ، یکی از معروفترین بشقاب های فرانسوی تهیه شده از فیله گوساله است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز

فیله گوساله: 500 گرم
قارچ (اسلایس شده): 30 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): 40 گرم
پنیر خامه ای: 50 گرم
سیر: 2 حبه
رزماری: 2 شاخه کوچک
ترخون (خردشده): 3 شاخه
خردل دیژون: یک دوم ق چ
روغن زیتون: 60 میلی لیتر
نمک دریا و فلفل سیاه: به میزان لازم

خوشمزه ترین مزه ها فیله ,فیله گوساله ,فیله مینیون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مهندسی عمران - ژئوتکنیک پدافند غیرعامل ضرورت توجه به رونق تولید دانلودستان خیابون خاطرات تنهایی آموزش سئو مقدماتی خرید اینترنتی تخفیف ویژه فقط برای امروز بهترین سایت